Krav Maga

1.1.2018 alkaen Krav Maga harjoitukset eivät ole enää Sportbull Seinäjoen alaista toimintaa. Toiminta jatkuu Jennin ja Markun opissa, kuten tähänkin saakka. Jatkossa seuraa facebookista: Krav Maga Seinäjoki. Sähköpostitse tavoitat Krav Maga ohjaajat osoitteesta: kravmagaseinajoki@gmail.com.

Syksyn 2017 Krav Maga harjoitukset alkavat tiistaina 5.9. Harjoittelemme Seinäjoella, Kasperitalon Judosalissa. (Osoite: Tapiolantie 20, kellarikerros.) Mukaan voivat tulla aikaisemmin Krav Magaa harrastaneet. Syksyllä 2017 ei järjestetä peruskurssia!

Harjoitusajat: Tiistaisin 18:00 – 19:30 ja Sunnuntaisin 13:00 – 14:00

Kausimaksu: 100,00. Maksu sisältää harjoitusmaksut 31.12.2017 saakka sekä loppuvuoden seuran jäsenmaksun.

Ohjaajat:

Antti Luomaranta, 1.dan musta vyö, National Instructor

Antti Luomaranta 

Jenni Taijonlahti, sininen vyö, Group Leader

sportbull10.jpg

Markku Huhtamäki, vihreä vyö

20170113_154152.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2012 perustetulla Krav Maga Networkilla on tarkoituksena levittää ja opettaa alkuperäistä klassista Krav Magaa – kuten sitä opetti sen perustaja: Suurmestari Imrich ”Imi” Lichtenfeld. Pian perustamisen jälkeen joukkoon liittyi ohjaajia mm. Suomesta ja Ruotsista.  Classic Krav Maga on levinnyt jo useisiin Euroopan maihin, ja niissä yli viiteenkymmeneen kaupunkiin.  Suomessa lajia voi harjoitella jo yli kymmenessä kaupungissa. Krav Maga Networkin pääkouluttajana toimii kamppailu- ja itsepuolustuslajien todellinen pioneeri, legenda ja osaaja: Jyrki Saario.

Kirjaimellisesti Krav Maga tarkoittaa kamppailua – kontaktia tai lähitaistelua. Krav Maga on helppo ja tehokas, joka miehen ja naisen itsepuolustusjärjestelmä.

Lisää Krav Magasta: 

http://www.k-m.fi

http://www.krvmg.com

 

Mainokset